• FRAGT KUN 29 KR

    Gratis ved køb over 500 kr.

  • 2 - 5 HVERDAGES LEVERING

    Hurtig levering på hverdage

  • 365 DAGES RETURRET

    Vi giver et helt års returret

  • 71 71 81 81 (KL 11-15)

    support@wallstickerland.dk

  • vi er e-mærket

    Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
174 In stock! Order now! 404

Worrying

  • Discount

Product Video
  • Fragt KUN 29 kr.

    Gratis ved køb over 500 kr.

  • 365 dages returret

    Vi giver et helt års returret

  • 2-5 hverdages levering

    Hurtig levering på hverdage

  • Sikker betaling

    Godkendt af NETS

Vi er e-mærket - Din sikkerhed   
29 kr i fragt - Gratis over 500 kr   
Leveringstid - 2-5 hverdage   
Returret - Hele 365 dage   
Video - Se hvor let den er at sætte op   
Opsætningsgaranti - Få en ny gratis   
Hvilke overflader kan den sidde på?   
Betal med   
Så let er det at sætte op!

Vi har lavet en overskuelig video, der step-by-step guider dig igennem opsætningen af en wallsticker. Der bliver desuden vedlagt en guide med din pakke.

Hvor kan den sættes op?

En wallsticker kan sidde på langt de fleste overflader. Herunder kan du se de mest gængse overflader, en wallsticker kan sidde. Klik på dem for at læse mere.

Vi har opsætningsgaranti

”Selv den bedste kan fejle”. Skulle du være uheldig at komme til at ødelægge din wallsticker under opsætningen, sender vi en ny kvit og frit. Klik her for at læse mere.

Vores wallstickers kan sidde på langt de fleste tapettyper, heriblandt savsmuldstapet. Det vigtigste er at det er en plan overflade og er væggen nymalet, så vent 30 dage med at sætte din wallsticker op.
Puds egner sig rigtigt fint til at montere en wallsticker. Er væggen nymalet anbefaler vi man venter minimum 30 dage med at sætte sin wallsticker op.
Filt er yderst velegnet til en wallsticker. Let opsætning og elegant look. Er væggen nymalet anbefaler vi man venter minimum 30 dage med at sætte sin wallsticker op.
Ikke mange ved det, men en wallsticker er faktisk også ideel til døre. Både hvis det er træ eller med glas. Ligesom med vægge så anbefaler vi man venter minimum 30 dage med at sætte sin wallsticker op hvis døren er nymalet.
En wallsticker kan også sagtens sidde på forskellige typer metal heriblandt hårde hvidevarer.
En wallsticker egner sig rigtigt godt til glas heriblandt vinduer. Vær dog opmærksom på at motivet vil være spejlvendt på den anden side
En wallsticker kan sidde på mange forskellige slags møbler. Det vigtigste er at det er en plan overflade den skal sidde på. Ideer til møbler hvor e wallsticker bl.a. kunne sidde på kunne være skabe, kommoder etc.
Vandskurede vægge kan være lidt tricky, men med lidt tålmodighed så plejer det at kunne lykkes. Teksturen på wallstickeren vil følge din væg, hvilket giver et flot look, hvor det vil ligne det er en del af væggen. Husk hvis det går galt, så har vi vores opsætningsgaranti :) Er væggen nymalet anbefaler vi man venter minimum 30 dage med at sætte sin wallsticker op.
Mange er i tvivl om en wallsticker eger sig til savsmuldstapet. Det er som regel absolut ikke noget problem. Teksturen på wallstickeren vil følge teksturen i tapetet, hvilket giver et flot look hvor det ligner wallstickeren er en del af tapeten. Er væggen nymalet anbefaler vi man venter minimum 30 dage med at sætte sin wallsticker op.

Worrying wallsticker

Der er ikke noget som bekymringer over fremtiden, der kan tage glæden ved dagen væk. I stedet går man bare og tænker på det, der kommer, og hvordan det nu skal gå, og hvordan man skal forholde sig. Men det er jo ærgerligt, for man går glip af en dag, der kunne have været god, fredelig og uden de store bekymringer. Det handler om at lægge sine bekymringer væk så godt som muligt og få noget godt ud af dagen. Det er det, der er budskabet i denne wallsticker. Teksten på den lyder således: ”Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It take away todays peace” eller hvis man i stedet oversætter teksten til dansk lyder den sådan her: ”Bekymringer fjerner ikke morgendagens problemer. De fjerner dagens fred.” Hæng denne wallsticker op i dit hjem op som en påmindelse om, at du skal forsøge at glemme dine problemer, indtil de er der.
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi kan også lave specialordrer. Ring til os på 71 71 81 81
eller skriv på support@wallstickerland.dk

Til toppen