• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 1 - 3 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed

Kontakt support

 71 71 81 81

 

Åbningstider på telefon:
Mandag - Fredag: 11:00-15:00

E-mails besvares indenfor 24 timer på hverdage, oftest meget hurtigere :)

Oftest stillede spørgsmål

Er der nogle overflader, hvor en wallsticker ikke kan hænge?

Udover en rå murstensvæg, så kan vores wallstickers hænge på de fleste overflader, såsom på savsmuldstapet, glas, pudset murstensvægge, hårdehvidevarer og træ. Det skyldes at vi kun bruger folie af højeste kvalitet. Hvis du stadig forholder dig i tvivl, så kontakt endelig vores support og forhør dig nærmere. Hvis du efterfølgende stadig er i tvivl, så vil vi meget gerne sende dig et gratis stykke folie, så du i praksis, kan se hvordan det virker for dig, inden du køber. Hvis dette er ønsket, skal du blot bedes om at kontakte supporten her på siden.

Kan min wallsticker pilles ned igen, uden at det efterlader nogle spor på væggen?

Ja, det kan den sagtens. Som også nævnt i punktet ovenover, så bruger vi kun folie af højeste kvalitet, som er meget fleksibelt.

Er det nemt at hænge en wallsticker op?

Du kan sammenligne proceduren med det, at hænge en ganske almindelig plakat op, så ja, det er ganske nemt. Vi anbefaler dog, at man er minimum to personer til opgaven, hvis der er tale om en større wallsticker.

Kan man hænge sin wallsticker op udenfor?

Ja det kan man sagtens. Eks. vis på sin bil, postkasse, hoveddør eller lignende.

Kommer en wallsticker i en eller flere stykker?

Alle vores wallstickes kommer typisk samlet i et stykke. Med henvisning til ovenstående punkt, så svarer det til, at hænge en ganske almindelig plakat op, hvor her alle stykkerne altså er samlet på et og samme stykke monteringstape. Dog er vores Disney-, Star Wars- og Marvel-stickers oftest i flere stykker.

Hvordan bytter jeg til en anden størrelse/variant?

Du skal blot sende varerne retur til os på vores returadresse, som du finder på siden med vores handelsbetingelser. For hurtigst mulig behandlingstid, beder vi dig samtidig sende os en mail på: support@wallstickerland.dk, hvor du også inkluderer ordrernummer, samt tracking nummeret på din returpakke, og information om hvilken eller hvilke wallstickers, som du kunne tænke dig istedet, samt størrelse og farve. Vi vil derefter give dig et link, hvor du kan betale differencen, hvis ordren er dyrere, eller hvis vi skal refundere pengene, hvis ordren er billigere.

Hvordan returnerer jeg?

Du skal blot sende dine varer retur til os på vores returadresse, som du finder på siden med vores handelsbetingelser. For hurtigst mulig behandlingstid, beder vi dig samtidig sende os en mail på: support@wallstickerland.dk, hvor du blot skriver, at du ønsker at returnere din ordrer. Vedlæg venligst også dit ordrernummer, og tracking nummeret på din afsendte retur pakke. Når vi har modtaget din pakke, så går der typisk 2 hverdage, og senest 4 hverdage, til du modtager dine penge igen.

Jeg har ikke fået min vare - Hvor bliver den af?

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi kan også lave specialordrer. Ring til os på 71 71 81 81
eller skriv på support@wallstickerland.dk

Til toppen