• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 1 - 3 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Vilde dyr
 • Kæledyr
 • Fugle
 • Bondegårds dyr
 • Krybdyr & padder

141 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle
141 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle

Dyreplakater

Det kan være svært at udfylde det tomrum, som tomme vægge kaster over et rum. Er væggene tomme i eksempelvis stuen, er der et enormt potentiale for at gøre stuen endnu mere attraktiv ved eksempelvis at benytte sig af en af vores yderst populære dyreplakater. Vi har et bredt udvalg indenfor plakater med dyr, som spænder fra de meget minimalistiske i sorte nuancer til de mere eventyrlige, der med farvevalget egner sig perfekt til børneværelset.

Køb plakater med dyr hos os

Her hos Wallstickerland.dk er en af vores vigtigste aktiviteter kreationen af vores designs. Vi har mennesker fuldt ud dedikeret til at udvikle de flotteste illustrationer, som via motiverne kan skabe en ekstra dimension i eksempelvis dit hjem eller kontor. Derfor forsøger vi at spænde bredt med vores designs, men samtidig holde os indenfor vores velkendte minimalistiske og Skandinaviske design.

 

Vores plakater med dyr er en af vores absolut stærkeste kategorier indenfor plakater. Med rig variation mellem motiverne, tør vi godt påstå, at der findes en dyreplakat til enhver smag. Vores plakater kommer endvidere i mange forskellige størrelser, hvorfor du har rig mulighed for at tilpasse den efter dine præferencer og behov. Du vil endvidere ofte opleve, at du har mulighed for at sætte dit eget sidste touch på plakaten ved at vælge, om den skal være i diverse nuancer.

Findt det helt rigtige dyreplakat i vores udvalg

Vores vigtigste opgave er, at vi kan stå til rådighed, når behovet opstår for eksempelvis en dyreplakat. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment og arbejder løbende på at opdatere det med nye designs. Herover vil du både kunne finde sifistikerede dyreplakater, der er yderst velegnet til stuen eller soveværelset, men også plakater til børneværelset, hvor der i højere grad er leget med motiverne og farverne med øje for børnevenlighed.

 

Ønsker man at sammensætte nogle af vores mange forskellige motiver, så kunne en idé være at kigge nærmere på vores natur plakater. Disse i kombination med dyre motiver vil skabe et fantastisk mix til ethvert værelse.

Vi har dyreplakater med mange forskellige motiver

Som det kan ses af vores udvalg, så har vi dyreplakater med alt fra fugle, heste og løver til zebraer og pingviner. Derfor kan vi næsten garantere for, at du hos os vil finde et motiv, som stemmer overens med dine præferencer.

 

Mange af vores kunder vælger at købe flere forskellige dyremotiver, så der derved at plakater nok til næsten alle rum i hjemmet. Vi har derfor også haft fokus på at ramme mange af de samme nuancer på de forskellige motiver, så du nemt kan kombinere dine yndlings.

Lad os overraske dig positivt med vores service

Wallstickerland.dk blev i sin tid søsat med øje for at give den absolut bedste service. Dette mål har vi naturligvis holdt fast ved. Derfor håber vi, at du har mod på at lade os overraske dig positivt. Vi lover en helt igennem fantastisk kvalitet, og vi giver dig derudover 365 dages fri returret, så vi er sikre på, at du bliver endnu en af vores mange glade kunder.

Til toppen