• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 1 - 3 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Stjernetegns plakat
 • Menneskerplakater
 • Mad & drikke plakater
 • Stregtegnings plakater

20 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
20 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:

Menneskerplakater

Mennesker kan være fantastiske motiver til plakater. Vores menneskeplakater er, synes vi, et godt eksempel på dette. Med alskens motiver, der spænder vidt, er vi utroligt stolte over vores udvalg af plakater med mennesker. Her finder du nemlig alt fra plakater med garder til de mere sensuelle plakater.

 

Vi har et dedikeret hold af designere, der arbejder med at få illustreret de flotteste grafiske designs, som kan være med til at løfte stemningen i ethvert rum. Vi har et mål om, at tomme vægge skal udsmykkes med plakater, der er med til at være opmærksomhedsskabende, og som kan tilføje en ekstra dimension til rummet. Derfor har vi valgt at specialisere os i plakater og wallstickers, som skal være med til at figurere som et fantastisk alternativ til tomme vægge.

Vores plakater med mennesker skaber opmærksomhed

Når vi sætter os for, at der skal designes nye plakater, så er et af vores største mål, at det skal skabe opmærksomhed. Især vores plakater med mennesker må ikke være kedelige at kigge på. Det skal vække følelser og skabe opmærksomhed, hvilket er med til at gøre det givne rum endnu mere spændende at være i. Vi har valgt at skabe designs, der både er neutrale i farverne, men som også skiller sig ud i et rum.

 

Vi forsøger ugentligt at udvide vores sortiment af menneskeplakater, så der altid er noget for enhver smag. Derfor vil du kunne finde et hav af forskellige motiver og farvenuancer i ovenstående udvalg.

 

Vores speciale ligger også i wallstickers. Her tilbyder vi alt fra wallstickers til kontoret til sjove wallstickers. Vi elsker at gøre tomme vægge mere spændende, og derfor har vi også nogle mere udfordrende produktkategorier såsom denne med mennesker.

 

Vi lover, at din kommende plakat er af højeste kvalitet samt 365 dages fuld returret - hos os er du sikret en helt fantastisk oplevelse, det tør vi godt garantere.

 

 

Til toppen