• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 2 - 5 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Motiverende plakater

45 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle
45 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle

Citater & tekst

Citat plakater

Nogle af de absolut bedst solgte plakater her i butikken, er vores plakater med med citater. Og det er med god grund! De skaber en fantastisk stemning i ethvert rum, de kommer op og hænge i. Derudover er det en sand opmærksomhedsskaber, som vi næsten kan garantere for, vil kaste nysgerrige blikke af sig, når du får familie eller venner på besøg.

 

Med vores nøje udvalgte sortiment af citat plakater, er vi næsten sikre på, at vi har den perfekte plakat til dig. Vores citater spænder bredt, og det samme gør selve designet, der danner grundlag for hver enkelt plakat.

Få fingrene i den perfekte citatplakat hos os

Vi har et mål om, at ville gøre danske boligers vægge endnu mere interessante. Alt for ofte kommer vi ind i rum, hvor væggene er tomme. Derfor har vi valgt at specialisere os i wallstickers og plakater, som er med til at skabe en fantastisk stemning i ethvert rum.

 

Vores citatplakater er det perfekte valg, hvis du ønsker dekorativt tilbehør til din væg som, udover at være minimalistisk, også er sofistikeret og til tider sjovt. Med vores brede udvalg har du selv mulighed for at vælge, hvad det enkelte citat skal udtrykke. Måske du har et specielt forhold til et af vores citater, eller måske du blot ønsker at mindes om noget specielt, hver gang du træder ind i eksempelvis stuen. Vi har plakater med citater til enhver smag.

Få din nye plakat leveret direkte til døren

Vi går utroligt højt op i, at vores service slår alle vores konkurrenters. Derfor er du som kunde i allerhøjeste prioritet hos os. Vi kender værdien af god kundeservice, og derfor stræber vi efter at kunne give en fantastisk en af slagsen. Derudover ved vi, hvor vigtigt kvaliteten af produktet er. Derfor har vi indgået samarbejder med nogle af landets absolut dygtigste indenfor deres felt, så du altid er sikret en kvalitet udover det sædvanlige. Alle vores pakker sendes naturligvis med track & trace nummer, så du altid kan følge med i, hvor din nye plakat befinder sig henne.

Lad ikke dine vægge være tomme

Med vores mange års erfaring indenfor branchen, så ved vi, at tomme vægge er mere reglen end undtagelsen i de danske hjem. Det vil vi rigtigt gerne lave om på, da vi ved, hvor positiv en påvirkning dekorativt tilbehør til væggene har. Vores plakater og wallstickers er derfor lavet med øje for at give hjemmets vægge en ekstra dimension. Vi er dog udmærket klar over, at smag er subjektivt, og derfor forsøger vi at ramme forskellige smagstyper med vores designs. Du vil derfor kunne finde alt fra de minimalistiske dyreplakater til vores wallstickers til pigeværelset

Vores dedikerede hold af designere holder uge efter uge øje med, hvad der rører sig af trends ude på markedet. Derudover har de med mange års erfaring indenfor industrien formået at skabe nogle af de flotteste designs, som vi endnu har set på markedet. Vi glæder os til, at du får lov til at opleve, hvad vores citatplakater kan gøre ved et rum. Bestil din nye plakat i dag, så sørger vi for, at den leveres inden du har set dig om!

 

 

 

 

Til toppen