• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 1 - 3 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Planter
 • Blomster
 • Kaktusser
 • Palmer

26 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
26 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:

Botaniske plakater

Vi er vilde med naturen. Dens farver, motiver og liv skaber et fantastisk fundament for nogle fænomenale illustrationer og designs, som vi elsker at få på plakater. Vores natur plakater er derfor lavet med en dyb passion for alt det, som naturen står for. Vi finder enorme mængder af inspiration fra den natur, som vi hver dag møder omkring os. Derudover kigger vi enormt meget på naturmæssige fænomener, som finder sted udenfor landets grænser.

 

Natur har en helt speciel påvirkning på os mennesker, og derfor er vores naturplakater nogle af vores absolut bedst solgte plakater. Vores enorme passion skinner igennem i de motiver, som vores dygtige designere har kreeret, og derfor er vores plakater med natur yderst velegnet til både hjemmet såvel som kontorlandskabet. 

 

Frisk væggene op med vores natur plakater

Alle vores natur plakater er lavet med øje for, at rummet skal tilføres en ekstra dimension. Derfor er de yderst velegnet til alle tænkelige rum, hvad end man har behov for en plakat til børneværelset eller kontoret. Vores motiver er alt fra blomster til frugter og bær. Derfor tør vi næsten garantere, at du vil finde et motiv, som passer perfekt til dine præferencer. Vi er dog klar over, at præferencer og smag for designs er ganske subjektiv fra person til person, og derfor har vi forsøgt at ramme bredt med vores sortiment, så vi kan tilbyde illustrationer til den brede befolkning. Derudover vil du ved mange af vores naturplakater have mulighed for at vælge farvenuancer samt kant på billedet. Det giver dig det endegyldige og sidste touch på plakaten, så den bliver præcis som ønsket. Det er en ekstra service, som vi tilbyder, og som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder!

 

Vores plakater skaber god stemning

Et af vores ypperste mål med vores designs og produkter er, at kunne bidrage til en positiv påvirkning i vores kunders hverdag. Derfor producerer vi alt fra citatplakater til dyreplakater. Vi er alle forskellige, og derfor vil det også være ganske individuelt, hvad der helt præcis påvirker os positivt. Vi rammer derfor bredt med vores motiver, og vores håb er derfor, at du også kan finde en plakat, som stemmer overens med dén faktor, som er stemningsskabende for dig.

 

Mange af vores kunder vælger endvidere at kombinere flere plakater. Dette kan skabe en fantastisk dynamik i et rum. Vælg eksempelvis 2 forskellige motiver i forskellige størrelser. Dyreplakater kunne blandt andet kombineres med natur plakater, hvilket uden tvivl vil være opmærksomhedsskabende i ethvert rum.

 

Din glæde er vores motivation

Vores absolut største motivationsfaktor er kundens glæde, når vores plakater eller wallstickers hænges op. Vores mål er at gøre tomme vægge til fortid, så vi i højere grad ser flotte og inspirerende motiver hængende i de rum, vi træder ind i til dagligt.

Handler du hos os, er du sikker på, at vi har dig i fokus. Derfor har du altid 365 dages returret, uanset hvad du har købt i butikken. Vores kundeservice vil endvidere tage kærligt hånd om dig, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Til toppen