• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 1 - 3 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Lav dine egne plakater
 • Byplakater
 • Kunstplakater
 • Design plakater
 • Botaniske plakater
 • Dyreplakater
 • Citater & tekst
 • Naturmotiver plakater
 • Retro plakater
 • Design børneplakater
 • Kendte børneplakater
 • Film & TV-serier
 • Kæledyrsportrætter
 • Plakat sæt

740 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle
740 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle

Plakater

Wallstickerland.dk byder dig velkommen til vores store plakatunivers.

Her på siden kan du opleve et unikt udvalg af sjove, romantiske, børnevenlige og motiverende plakater. Du kan med sikkerhed finde en passende plakat til dit hjem, hvad enten plakaten skal hænge i stuen, på kontoret, i soveværelset eller et helt fjerde sted i hjemmet. Dan dig et overblik over vores billige plakater og afgiv en ordre allerede i dag. Vi tilbyder naturligvis hurtig og sikker levering af plakater til hele landet.

Handler du plakater på wallstickerland.dk, bliver du forkælet med 365 dages returret, professionel service og sikker betaling. Foruden plakater byder vi på et stort udvalg af wallstickers – ligeledes i allerhøjeste kvalitet.

Køb stort ind, så kvitterer vi med gratis fragt.

 

Moderne plakater til hjemmet

Er du på udkig efter moderne plakater til dit hjem?
Så har du besøgt den helt rigtige side, da vi har sammensat et unikt udvalg af både små og store plakater i forskellige farver, designs og meget mere. For overskuelighedens skyld har vi inddelt vores produkter i forskellige kategorier, så du lettere kan finde den helt rigtige plakat. Blandt de mest populære kategorier kan vi byde på plakater inden for naturmotiver, dyremotiver, stjernetegn, mennesker, mad & drikke, stregtegning, by plakater, plakat med citater. Det er smag og behag, om man er mest til den ene eller anden kategori. Det vigtigste er, at du finder nogle plakater, som falder i din smag, og som passer til din indretning.

Wallstickerland.dk kan helt sikkert byde ind, uanset om du leder efter nye plakater til stuen, børneværelset, soveværelset, køkkenet eller hjemmekontoret. Leder du for eksempel efter plakater til børneværelset, skal du krydse af ved til børneværelset, så du bliver præsenteret for de mest relevante produkter. Da vores udvalg er så stort, er der god grund til at specificere sin søgning ved at angive ønsket type og kategori. Dette kan du gøre øverst på siden, hvor der også er mulighed for at sortere efter mest populære, laveste pris osv.

Med vores mange års erfaring inden for indretningsbranchen, har vi helt styr på de seneste trends inden for vægpynt. Dette giver os mulighed for at udbyde de mest moderne og stilrene plakater på markedet. En del af plakaterne stammer fra egne designere, men vi samarbejder også med andre danske kunstnere. Det er ikke desto mindre vigtigt at pointere, at vi har nøje udvalgt samtlige designs og desuden har kvalitetstestet alle produkter. Dermed er du garanteret kvalitet og design for alle pengene, når du bestiller en plakat fra vores sortiment.

 

Giv dine vægge nyt liv med design plakater

I vores sortiment vil du opleve en hel verden af design plakater – fra egne og eksterne kunstnere. Der er vel at bemærke tale om designs, der er blevet lagt rigtig meget tid og energi i. Fælles for alle vores designere og leverandører er, at de er kreative og ikke går på kompromis med noget. Dette gælder også for os som virksomhed, da vi hverken går på kompromis med kvalitet, service eller levering.

Trænger dine vægge til nyt liv, så har du flere forskellige muligheder. Du kan for eksempel forsyne væggene med nye design plakater og / eller wallstickers. Disse to produkttyper er gode alternativer til både billeder og malerier, som typisk er meget dyrere og mere besværlige at sætte op. Der er i hvert fald al mulig god grund til at købe design plakater til hjemmet, da de pynter og let kan skiftes ud ved behov.

Det er med plakater muligt at fremme den ønskede stemning, hvad enten man savner mere hygge, romantik eller humor i hjemmet. Sætter du pris på en hverdag fyldt med humor og grin, kan du med fordel købe plakater med humoristiske citater eller sjove motiver. Der skal ofte ikke mere end én humoristisk plakat til at bringe et lille smil frem på læberne – endnu en god grund til at investere i plakater.

 

Hvilken plakat skal jeg vælge?

Det er stort set umuligt at besvare dette spørgsmål.

Det forholder sig nemlig sådan, at danskernes hjem er indrettet på vidt forskellige måder, hvorfor der er stor forskel på, hvilke plakater der passer ind i et hjem. Du skal altså ikke kun tage udgangspunkt i din personlige smag, men også i din nuværende indretning, når du skal købe en ny plakat. Der skal jo gerne skabes en rød tråd.

En plakat er ikke bare en plakat.

Plakater fremstilles i en verden af forskellige farver, størrelser og designs. Du vil ligeledes opleve, at kvaliteten kan svinge meget fra plakat til plakat. Dette er dog ikke tilfældet, hvis du handler plakater gennem vores webshop, idet vi udelukkende forhandler kvalitetsplakater. Du skal om ikke andet tage stilling til, hvilken stil du er mest til. Tag evt. din udkårne og / eller børn med på råd, når du skal vælge nye plakater til hjemmet. Det skader jo ikke at få nogle gode input, selvom valget i sidste ende er dit.

 Vores udvalg består af adskillige hundrede plakater, hvorfor det selvsagt kan være svært at vælge én. Dette er heldigvis heller ikke et krav, da du naturligvis kan købe alle de plakater, du finder attraktive. En af fordelene ved at købe plakater er, at de er lette at skifte ud, hvorfor du ikke behøver at have den samme plakat hængende gennem et helt årti. Det er altid godt at have nogle forskellige plakater at skifte mellem.

 

Derfor skal du købe plakater online

Du kan købe plakater her, der og alle vegne, så hvilke gode grunde er der til at handle online?

Wallstickerland.dk forhandler udelukkende plakater på nettet, idet vi ønsker at give dig mulighed for at handle døgnet rundt. Du bestemmer suverænt selv, om du vil handle om morgenen, dagen, aftenen eller natten. Her er der nemlig ingen åbningstider at tage højde for. Du kan i øvrigt shoppe via både smartphone, tablet og computer, takket være vores mobilvenlige setup.

Du kan ved at handle plakater på nettet spare både tid og energi, da du ikke behøver at rejse dig fra sofaen for derefter at hoppe i dit varme overtøj. Det hele foregår nemlig online – alt fra bestilling og betaling. Du kan desuden glæde dig over, at du kan få leveret dine nye produkter på få hverdage.

Foruden ovenstående fordele vil vi gerne gøre opmærksom på, at du får hele ét års returret, når du handler plakater og wallstickers på vores webshop. Du har dermed god tid til at tænke over, om du vil beholde plakaterne, eller om du vil sende dem retur. Det er nemt og hurtigt at returnere en ordre, hvis behovet skulle opstå.

Slutteligt skal vi huske at nævne den økonomiske fordel ved at handle moderne plakater på nettet. Der er nemlig mange penge at spare ved at shoppe online sammenlignet med at handle i en fysisk butik. Ergo kan du få dine penge til at række endnu længere.

 

Tidens hotteste plakater – vi holder dig opdateret

Som din foretrukne forhandler af plakater og wallstickers sørger vi selvfølgelig for at holde dig opdateret med de seneste trends. For at blive opdateret opfordres du til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af fremtidige nyheder. Husk desuden, at vi er til stede på flere sociale medier, hvor vi deler boliginspiration, konkurrencer, tilbud og meget andet. Der er adskillige gode grunde til at følge med.

Ønsker du at få vist de nyeste plakater øverst, skal du sortere plakaterne efter nyeste. Det kan du med fordel gøre fra tid til anden, da vi jævnligt udvider vores sortiment med nye plakater til det skandinaviske hjem. Ønsker du at vide mere om de forskellige plakater mht. bredde, højde, pris og andre faktorer, skal du klikke på det givne produkt. Derefter kan du tilføje produktet til din indkøbskurv, hvis du mener at have fundet den rette plakat.

Der vil ofte være vist flere billeder af ét og samme produkt, således at du lettere kan tage stilling til, om det er en plakat efter din smag, eller om du skal fortsætte din jagt.

 

Attraktive tilbud på plakater

Wallstickerland.dk bugner lige nu med attraktive tilbud på plakater til både børn og voksne. Disse kan du med god samvittighed benytte dig af, hvis du gerne vil spare penge på moderne vægpynt til hjemmet. Husk at du får fri fragt ved køb over 500 kr. Du er velkommen til at bestille sammen med en ven eller kollega.

Alle vores aktuelle tilbud på plakater fremgår af denne side, hvor du som bekendt kan sortere produkterne efter pris m.v. Dermed kan du finde plakater, som passer til dit budget.

 

Brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores plakater eller på anden vis har brug for hjælp. Du kan kontakte os fra mandag til fredag pr. telefon eller e-mail – alt efter hvad der passer dig bedst. Find evt. svar på dine spørgsmål under spørgsmål og svar, hvor vi besvarer de mest gængse spørgsmål. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig til en tryg og god handel, så tøv ikke med at henvende dig.

Du kan selvfølgelig også komme i kontakt med os via flere sociale medier.

Til toppen