• FRAGT KUN 29 KR

  Gratis ved køb over 500 kr.

 • 2 - 5 HVERDAGES LEVERING

  Hurtig levering på hverdage

 • 365 DAGES RETURRET

  Vi giver et helt års returret

 • 71 71 81 81 (KL 11-15)

  support@wallstickerland.dk

 • vi er e-mærket

  Din sikkerhed

Fragt kun 29KR Gratis over 500KR
Leveringstid 1-3 hverdage
365 dages fuld returret
Vi er e-mærket
Din sikkerhed
Sorter efter type Sorter efter type Vælg alle Skjul
 • Rum & værelser
  Vis alle
 • Citater & tekst
  Citater & tekst
 • Motiver & andet
  Motiver & andet
 • Til postkassen
  Til postkassen
 • Til Børneværelset
  Til Børneværelset
 • Ure
  Ure

Sorter efter kategori Sorter efter kategori Vælg alle
 • Banksy
 • Biler
 • Bogstaver & tal
 • Byer & skylines
 • Dinosaurer
 • Disney Prinsesser
 • Dyr
 • Dyr
 • Find Dory & Nemo
 • Fitness
 • Fodbold
 • Frost
 • Gurli Gris
 • Husregler
 • Højdemåler
 • Iværksætteri
 • Kloge ord
 • Kærlighed
 • Livet
 • Løvernes Konge
 • Marvel
 • Mickey Mouse & co.
 • Motiverende
 • Navne
 • Opskrifter
 • Paw Patrol
 • Personer & kendte
 • Personlige & lav selv
 • Peter Plys
 • Pokemon
 • Religiøse
 • Sangtekster
 • Sjove
 • Sport
 • Sport
 • Star Wars
 • Til toilettet
 • Toy Story
 • Træer og grene
 • Verdenskort
 • Yoga

647 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle
647 produkter fundet designs Produkter per række
Sorter efter:
Vælg antal produkter per side:
32 64 96 128 Alle

Wallstickers fra Wallstickerland.dk

Inden du kaster dig over vores udvalg af lækre wallstickers (Og postkasse stickers), så vil vi først og fremmest gøre det klart, at vi er super glade for du er her, og vi lover at vi har gjort alt hvad vi kan for, at du får en god oplevelse her på siden, og selvfølgelig finder en eller flere wallstickers du bare må eje. Vi har sørget for at have et bredt udvalg i en bred priskategori, så det er til at finde alt fra både billige wallstickers til dem i den højere prisklasse. Vi bestræber os generelt på at have noget for enhver smag, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. En wallsticker fra Wallstickerland er ikke bare ”stickers”, som man kender dem andre steder fra, og det skyldes at vi kun bruger folie af absolut højeste kvalitet, som resultat af mere end 5 års erfaring i foliebranchen. Det betyder ikke kun at din wallsticker bliver markant pænere og holder i mange år, men også at den er langt nemmere at montere. Vores wallstickers kan også monteres på langt de fleste overflader, samt tages helt og aldeles sikkert ned igen, uden frygt for at have nogen indvirkning på din væg. Hvis du har en idé til en helt unik og personlig wallsticker du ønsker at få lavet, så er vi altid klar på at modtage en specielordre fra dig.
 
Husk vi også har et stort udvalg af plakater.
 

Hvad er wallstickers?

Wallstickers er en relativt ny, moderne og unik måde at udsmykke sit hjem på, og kommer som et godt alternativ til eksempel vis billeder, malerier og plakater. Typisk udsmykker man væggene i sit hjem, men ens wallsticker kan også udsmykke eksempel vis sin postkasse, hårde hvidevarer, døre, biler, gulve, fliser, trapper, spejle, vinduer og meget mere. Når det kommer til hvor man kan montere sin wallsticker, er det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.
 

Hvad er wallstickers lavet af?

Vores wallstickers er udelukket produceret i folie af højeste kvalitet (Fra en af verdens største folieproducenter, virksomheden 3M). Andre steder bliver wallstickers også solgt i andre materialer, som eksempelvis akryl klæbemiddel, der også er det materiale man oftest ser klistermærker bliver produceret i. Grunden til at folie er det absolut bedste materialet til wallstickere, skyldes udelukkende kvaliteten og at det egner sig bedre til formålet end noget andet materiale. Som nævnt tidligere i teksten, så skyldes det at din wallsticker bliver meget pænere og mere detaljeret, holder i længere tid, er fleksibelt og slidstærkt, samt er nemmere at montere. Hvilket også er grunden til, at alle vores wallstickers er lavet af folie.
 

Hvordan laves wallstickers?

Vores wallstickers er som sagt lavet af folie, der bliver skåret direkte fra folieruller. Praktisk talt foregår det således, at folien bliver lagt i en speciel maskine - rettere sagt en skæreplotter, som ruller folierullerne igennem maskinen, samtidigt med at den skærer de forskellige wallstickers-designs direkte i foliet. Derefter bliver delen med den udskåret wallsticker skilt fra folierullen, og det resterende folie bliver fjernet, så der kun er wallstickeren tilbage på bagpappet. For derefter at få selve wallstickeren fra foliestykket, bliver bagpappet overbelagt med applikationstape, som har til opgave, at klistre wallstickeren til sig, så det trækker wallstickeren med sig inden montering. Vi sørger også for at kvalitetssikre alle vores wallstickers manuelt, inden de kommer ud til dig.
 

Hvordan sættes wallstickers op?

Når man er klar til at hænge sin wallsticker op, skal man først og fremmest sikre sig, at applikationstapen sidder så tæt på wallstickeren som muligt. Dette sikres ved at bruge det medfølgende Wallstickerland plastikkort, som bruges til at skrabe over hele applikationstape overlaget. Derefter pilles applikationstapen langsomt fra bagpappet. Når man har udset sig det rette sted for monteringen, placerer man blot applikationstapen med sin wallsticker på det ønskede sted. Det er en god idé at påsætte wallstickeren blidt til at starte med, og derefter observere den på afstand for eventuelle rettelser, hvor det her også kan være en fordel, at bruge vaterpas. Hvis der er tale om en større wallsticker, så anbefaler vi at man er to til opgaven. Når man succesfuldt har placeret sin wallsticker lige, og det sted man ønsker, så gnides den godt og grundigt fast til væggen, så man sikrer sig at selve wallstickeren hænger godt fast på den monterede overflade. Til sidst men ikke mindst, så fjernes applikationstapen fra wallstickeren. Vi anbefaler at man tjekker vores monteringsvejledning ud, hvor vi har lavet en video, som nemt og nøjagtigt guider dig gennem hele processen.
 

Hvordan sidder wallstickers fast?

Folien, som er materialet på vores wallstickers, har en klistret underflade, som udelukkende er produceret til at kunne kliste på de fleste overflader.
 
Hvis du har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til enten at ringe til os, eller sende os en besked i kontaktformularen på vores "Kontakt os" side – vi er altid klar på at snakke med dig!
 
Vi har også en Norsk og Svensk webshop, som du finder ved at klikke på et af de to links.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi laver også specialordrer. Ring til os på 71 71 81 81
eller skriv på support@wallstickerland.dk

Til toppen